×

Jak korzystać z naszego sklepu online?

1Wybierz produkt
2 Przejrzyj swoje zamówienie
3 Płatność i wysyłka

Jeśli nadal masz problemy, daj nam znać, wysyłając e-mail na adres info@ambergifts.shop . Dziękujemy!

GODZINY OTWARCIA

Pon-Pt 9:00 - 17:00
Sob-Ndz Nieczynne

Szanowni Państwo,

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem ich danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO).

Celem RODO jest ujednolicenie zasad przetwarzania danych osobowych na obszarze Unii
Europejskiej oraz zagwarantowanie praw osób, których te dane dotyczą.

W związku z powyższym, w dalszej części znajdziecie Państwo informacje dotyczące przetwarzania i ochrony Państwa danych osobowych przez Sklep GEORG Jerzy Leśniak, ul. Juraty 24; 80-299 Gdańsk, NIP: 584-204-36-91, REGON: 220758904.

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

 Administratorem Państwa danych osobowych jest Sklep GEORG Jerzy Leśniak, ul. Juraty 24; 80-299 Gdańsk, NIP: 584-204-36-91, REGON: 220758904.

Administrator nie ustanowił Inspektora Ochrony Danych. W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych i w celu realizacji Państwa praw, wskazujemy dane kontaktowe w postaci adresu e-mail: info@ambergifts.shop

Jako administrator danych osobowych informujemy, ze dane osobowe są zbierane i przetwarzane wyłącznie w celach:

  • realizacji Państwa zakupów w sklepie online Sklep GEORG Jerzy Lesniak www.ambergifts.shop
  • W przypadku Państwa zezwolenia wysyłania newsletteru o informacjach handlowych jak promocje, rabaty, nowe produkty
  • wsparcia Państwa obsługi (support),
  • wykonania ciążących na nas obowiązków prawnych.

 

Podstawą do przetwarzania Państwa danych jest prawnie uzasadniony interes Sklep GEORG Jerzy Leśniak polegający na prowadzeniu jego działalności gospodarczej i rozszerzaniu rynku jego usług.

Dane osobowe będą udostępniane podmiotom zewnętrznym współpracującym z Sklep GEORG Jerzy Leśniak obsługującym rachunkowość i księgowanie.

Państwa dane osobowe będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. i zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Państwa dane osobowe będą przetwarzane tak długo jak będzie aktualny cel, w którym są przetwarzane lub do momentu kiedy podstawą będą inne przepisy prawa, w tym przepisy o rachunkowości. W przypadku roszczeń Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu ich przedawnienia, wynikającego z kodeksu cywilnego. Po upływie tych terminów Państwa dane będą usuwane.

Jako osobie fizycznej, przysługuje Państwu prawo dostępu do treści Państwa danych, ich sprostowania, żądania ich usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, ich przenoszenia do innego administratora, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Informujemy także, że przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego przestrzeganie przepisów ochrony danych osobowych [po 25 maja 2018 r.: do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych].

 Podanie przez Państwa danych osobowych ma charakter dobrowolny, ale jest konieczne do świadczenia usług na podstawie zawartych umów i / lub zleceń / zamówień / proform, a także przygotowywania oferty i zawarcia umowy na świadczenie innych usług Administratora.

TOP

Korzystając z naszej strony internetowej i zgadzając się na jej zasady, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z warunkami tej polityki. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close